media image
Organisatie

ZEPCAM Bodycam Solutions

ZEPCAM levert integrale bodycam oplossingen voor boa’s en toezichthouders en is preferred supplier en partner van meer dan 50 kleine en grote Nederlandse gemeentes. Met onze totaaloplossingen, ondersteund door onze ervaren experts, lanceert en realiseert u in korte tijd uw eigen proeftuin en implementatie.

Onze bodycams ondersteunen frontline professionals en registreren als ‘extra oog’ wat er daadwerkelijk gebeurt voor ondersteuning en onderbouwing. Het dragen van een bodycam heeft effect op het gedrag van zowel de burger als de drager van de bodycam. Het gebruik van bodycams werkt preventief en versterkt het de-escalerend vermogen. Hiermee maakt ZEPCAM het werk van boa’s en toezichthouders niet alleen veiliger en effectiever, maar draagt de inzet van bodycams bij aan de veiligheid van en het vertrouwen in de samenleving.

ZEPCAM is een Nederlands bedrijf en sinds 2004 uitgegroeid tot Europees leider op het gebied van bodycam oplossingen. ZEPCAM heeft meer dan 450 veeleisende klanten in 40 landen waaronder de Nederlandse, Duitse, Belgische en Zwitserse politie.

Meer informatie voor gemeentes: https://zepcam.com/bodycam-oplossingen-voor-boas-en-toezichthouders/

Telefoon: 085-3010290
Email: sales@zepcam.com

Volg dagvandeboa.nl op social media