Praktische informatie

Datum en locatie
Maandag 11 november 2024
Reehorst in Ede

Tarief inschrijving
  • Standaardprijs - € 135,- p.p. (excl. btw)
Profiteer van groepskorting!
Wil je met meerdere collega’s of je team naar de Dag van de BOA? Dan schrijf je je met korting in*. Je betaalt voor de dag, bij 5 personen of meer, slechts € 95,- per persoon.

Neem voor een groepsinschrijving contact op met onze collega's via opleidingen@sdu.nl

* De groepskorting geldt alleen voor inschrijvingen bij 5 personen of meer, die zich tegelijk inschrijven.

Voor wie is de Dag van de BOA?
Buitengewoon Opsporingsambtenaar bij Gemeente; Gemeentelijk Opsporingsambtenaar; Leidinggevenden van diensten Handhaving, Parkeren, Milieu binnen gemeenten; Leidinggevenden binnen natuurorganisaties als Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer en bij Omgevingsdiensten; Controleur Openbare Ruimte / Parkeercontroleur; Toezichthouder; Toezichthouders bij Politie; Handhaver; Juridisch medewerker bij gemeente; Medewerker / teamleider bij Meldkamer; Beleidsadviseur bij gemeenten; Docent binnen MBO of HBO opleidingen in de richting Veiligheid; Management, directie en accountmanagement van organisaties die BOA’s detacheren

Contact
Wijziging van uw gegevens
E-mail: naw@sdu.nl

Vragen over inschrijving / aanmelding
Sdu Opleidingen & Events
Telefoon: 070 - 378 96 97
E-mail: opleidingen@sdu.nl

Programma en sprekers
Ellen Hoofs
Telefoon: 06 - 12 70 70 18
E-mail: e.hoofs@sdu.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden om partner te worden?
Wil je weten welke mogelijkheden er zijn om partner van de Dag van de BOA te worden, informeer onze mediapartner:

Marco Blijswijk
Accountmanager
E-mail: marco@cross.nl
Telefoon: 010 - 760 73 27


Annuleren

Annuleren kan alleen schriftelijk, door een email te sturen naar opleidingen@sdu.nl, samen met de naam van het betreffende webinar. Je ontvangt van ons een bevestiging van afmelding.

Annuleer je tot drie weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 75 (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meld je jezelf binnen drie weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen.

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Dit kun je doorgeven via opleidingen@sdu.nl

Volg ons op social media