Praktische informatie

Datum en locatie
Maandag 28 november 2022

Reehorst in Ede

Tarief inschrijving
  • Standaardprijs - € 135,- p.p. (excl. btw)
Profiteer van groepskorting!
Wil je met meerdere collega’s of je team naar de Dag van de BOA? Dan schrijf je je met korting in*. Je betaalt voor de dag, bij 5 personen of meer, slechts € 95,- per persoon.

Neem voor een groepsinschrijving contact op met onze collega's via opleidingen@sdu.nl

* De groepskorting geldt alleen voor inschrijvingen bij 5 personen of meer, die zich tegelijk inschrijven.

Voor wie is de Dag van de BOA?
Buitengewoon Opsporingsambtenaar bij Gemeente; Gemeentelijk Opsporingsambtenaar; Leidinggevenden van diensten Handhaving, Parkeren, Milieu binnen gemeenten; Leidinggevenden binnen natuurorganisaties als Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer en bij Omgevingsdiensten; Controleur Openbare Ruimte / Parkeercontroleur; Toezichthouder; Toezichthouders bij Politie; Handhaver; Juridisch medewerker bij gemeente; Medewerker / teamleider bij Meldkamer; Beleidsadviseur bij gemeenten; Docent binnen MBO of HBO opleidingen in de richting Veiligheid; Management, directie en accountmanagement van organisaties die BOA’s detacheren

Contact
Wijziging van uw gegevens
E-mail: naw@sdu.nl

Vragen over inschrijving / aanmelding
Sdu Opleidingen & Events
Telefoon: 070 - 378 96 97
E-mail: opleidingen@sdu.nl

Programma en sprekers
Ellen Hoofs
Telefoon: 06 - 12 70 70 18
E-mail: e.hoofs@sdu.nl

Annuleren
Annuleren kan alleen schriftelijk, door een email te sturen naar opleidingen@sdu.nl, samen met de naam van het betreffende webinar. Je ontvangt van ons een bevestiging van afmelding.

Annuleer je tot drie weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 75 (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meld je jezelf binnen drie weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen.

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Dit kun je doorgeven via opleidingen@sdu.nl

Volg ons op social media