Praktische informatie

Tarieven individuele inschrijving
  • € 35,- p.p. (excl. btw) | per webinar
  • € 145,- p.p. (excl btw) | webinarreeks van 8 webinars
Tarief groepsinschrijving
Wil je met meerdere collega’s of je team de webinars volgen? Dan schrijf je je met korting in*. Een groepsinschrijving kan bij een inschrijving van 3 collega's of meer, tegelijkertijd. 
  • € 115,- p.p. (excl. btw) | webinarreeks van 8 webinars
Neem hiervoor contact op met onze collega's via opleidingen@sdu.nl en zij helpen je graag verder met je inschrijving. 
*De groepskorting geldt alleen voor inschrijvingen op de hele webinarreeks.

Inschrijven voor de webinarreeks
  • Individuele inschrijving | via de knop 'direct inschrijven' bovenaan deze pagina
  • Groepsinschrijving (3 personen of meer) | via opleidingen@sdu.nl
Inschrijven voor losse webinars
Door op de titel te klikken van de webinars hieronder:
Een aantal dagen voor de live webinars ontvang je van ons een email met meer informatie over het volgen van de uitzendingen en de inloggegevens.

* Het webinar ‘(Toe)zicht op horeca' kan alleen live gevolgd worden (28 juni) en kan dus niet achteraf bekeken worden.


Voor wie zijn de BOA Webinar Weken?
Buitengewoon Opsporingsambtenaar bij Gemeente; Gemeentelijk Opsporingsambtenaar; Leidinggevenden van diensten Handhaving, Parkeren, Milieu binnen gemeenten; Leidinggevenden binnen natuurorganisaties als Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer en bij Omgevingsdiensten; Controleur Openbare Ruimte / Parkeercontroleur; Toezichthouder; Toezichthouders bij Politie; Handhaver; Juridisch medewerker bij gemeente; Medewerker / teamleider bij Meldkamer; Beleidsadviseur bij gemeenten; Docent binnen MBO of HBO opleidingen in de richting Veiligheid; Management, directie en accountmanagement van organisaties die BOA’s detacheren

Annuleren
De webinars zijn live te volgen, maar ook on the demand gedurende een maand na de datum van het webinar. Dus kun je het webinar niet live bijwonen, dan kun je op een later moment volgen.

Heb je je ingeschreven voor de hele reeks webinars, dan kun je je niet afmelden voor één of meerdere losse webinars. De prijs voor de reeks blijft staan en je kunt de webinars, die je niet live kunt volgen, later volgen.

Annuleren kan alleen schriftelijk, door een email te sturen naar opleidingen@sdu.nl, samen met de naam van het betreffende webinar. Je ontvangt van ons een bevestiging van afmelding.

Annuleer je tot drie weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 75 (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meld je jezelf binnen drie weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen.

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Dit kun je doorgeven via opleidingen@sdu.nl

Volg ons op social media