Praktische informatie

Tarieven
  • € 135,- p.p. (excl. btw) | Solo aanmelding
  • € 100,- p.p. (excl. btw) | Groepsaanmelding (bij een inschrijving van 5 collega's of meer)*
* Wilt u meerdere collega's tegelijk inschrijven? Neem contact op met opleidingen@sdu.nl en zij helpen u graag verder met uw inschrijving. 

Datum en locatie
Maandag 7 december 2020 | Online 

De hele dag wordt maandag 7 december a.s. live uitgezonden vanuit een studio. U heeft de mogelijkheid om de dag live mee te kijken. Mocht het u beter uit komen om het hele of een deel van het programma op een ander moment te kijken, dan kan dat ook. Na afloop van de live uitzending wordt het programma in delen aan u beschikbaar gesteld.

Een aantal dagen voor de live uitzending ontvangt u van ons een email met meer informatie over het volgen van de uitzending en de inloggegevens.

Voor wie is deze dag?
Buitengewoon Opsporingsambtenaar bij Gemeente; Gemeentelijk Opsporingsambtenaar; Leidinggevenden van diensten Handhaving, Parkeren, Milieu binnen gemeenten; Leidinggevenden binnen natuurorganisaties als Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer en bij Omgevingsdiensten; Controleur Openbare Ruimte / Parkeercontroleur; Toezichthouder; Toezichthouders bij Politie; Handhaver; Juridisch medewerker bij gemeente; Medewerker / teamleider bij Meldkamer; Beleidsadviseur bij gemeenten; Docent binnen MBO of HBO opleidingen in de richting Veiligheid; Management, directie en accountmanagement van organisaties die BOA’s detacheren

Annulering
Annuleren kan alleen schriftelijk. Tot drie weken voor aanvangsdatum kunt u uitsluitend schriftelijk annuleren. Wij brengen daarvoor 15% van het aankoopbedrag aan administratiekosten in rekening. Bij annulering binnen drie weken voor de datum van de Dag van de BOA brengen wij het volledige bedrag in rekening, ook wanneer de aanmelding binnen deze periode heeft plaatsgevonden. Het is wel mogelijk om een plaatsvervanger te sturen. Op al onze leveringen zijn de algemene leveringsvoorwaarden van Sdu van toepassing.

Volg ons op social media

“Super georganiseerde bijeenkomst met voldoende bespreekpunten.”

“Super georganiseerde bijeenkomst met voldoende bespreekpunten.”