Praktische informatie

Tarieven
  • Standaardprijs - € 135,- p.p. (excl. btw)
  • Teamprijs (5 personen of meer) - € 100,- p.p. (excl. btw)*
* Wilt u 5 personen of meer tegelijk inschrijven (vanuit één organisatie)? Neemt u dan contact op met opleidingen@sdu.nl, zodat wij u kunnen helpen uw inschrijving zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Beperkt aantal kaarten
Dit jaar is er, door de Coronamaatregelen, maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de 15e editie van de Dag van de BOA. Wilt u er absoluut bij zijn? Zorg dan dat u niet te lang wacht met kaarten bestellen. 

Voor wie is deze dag?
Buitengewoon Opsporingsambtenaar bij Gemeente; Gemeentelijk Opsporingsambtenaar; Leidinggevenden van diensten Handhaving, Parkeren, Milieu binnen gemeenten; Leidinggevenden binnen natuurorganisaties als Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer en bij Omgevingsdiensten; Controleur Openbare Ruimte / Parkeercontroleur; Toezichthouder; Toezichthouders bij Politie; Handhaver; Juridisch medewerker bij gemeente; Medewerker / teamleider bij Meldkamer; Beleidsadviseur bij gemeenten; Docent binnen MBO of HBO opleidingen in de richting Veiligheid; Management, directie en accountmanagement van organisaties die BOA’s detacheren


Annulering
Annuleren kan alleen schriftelijk. Tot drie weken voor aanvangsdatum kunt u uitsluitend schriftelijk annuleren. Wij brengen daarvoor 15% van het aankoopbedrag aan administratiekosten in rekening. Bij annulering binnen drie weken voor de datum van de Dag van de BOA brengen wij het volledige bedrag in rekening, ook wanneer de aanmelding binnen deze periode heeft plaatsgevonden. Het is wel mogelijk om een plaatsvervanger te sturen. Op al onze leveringen zijn de algemene leveringsvoorwaarden van Sdu van toepassing.

Volg ons op social media

“Super georganiseerde bijeenkomst met voldoende bespreekpunten.”

“Super georganiseerde bijeenkomst met voldoende bespreekpunten.”