Veelgestelde vragen

Aanmelding, betaling en annulering

Ik kom er niet uit met aanmelden, hoe kan ik mij alsnog aanmelden?
Neem dan contact op met onze deelnemersadministratie via opleidingen@sdu.nl.
 
Welke keuzes heb ik om te betalen?
Betalen gaat via factuur. De factuur ontvang je een aantal weken voor aanvang van de Dag van de BOA. Geef bij het inschrijven aan of we op de factuur een PO nummer mee moeten nemen. 
 
Kan ik mij nog aanmelden?
U kunt uzelf inschrijven zolang het inschrijfformulier is geopend. Wij vermelden het op de eventpagina als een event is volgeboekt.
 
Kan ik mij ook op de dag zelf nog aanmelden?
Ja, het is mogelijk om je op de dag zelf nog te registeren bij de registratiebalie. Indien mogelijk raden wij u aan om voorafgaand aan het event uw registratie volledig te maken, zodat u dit bij de ontvangst niet meer hoeft te regelen. Indien inschrijving op de dag zelf niet mogelijk is, vermelden wij dit op de eventpagina.
 
Ik heb nog geen factuur gekregen voor het event. Mag ik dan wel komen?
U ontvangt de factuur een aantal weken voor aanvang van de Dag van de BOA. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Stuurt u dan een e-mail naar opleidingen@sdu.nl, dan kijken wij uw registratie na of alles goed is verwerkt. Heeft u wel een factuur ontvangen, maar is de betaling nog niet voldaan? Betaal dan de factuur binnen de betaaltermijn en kom naar het event.
 
Helaas moet ik mijn aanmelding annuleren, hoe doe ik dat?
Annuleren kan alleen schriftelijk. U kunt een mail sturen naar opleidingen@sdu.nl, samen met de naam van het event. U ontvangt van ons een bevestiging van afmelding.

Annuleert u tot drie weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 75 (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u uzelf binnen drie weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.
 
Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Dit kunt u doorgeven via opleidingen@sdu.nl
 
Ik ben verhinderd, maar mijn collega wil graag in mijn plaats komen, mag dat?
Ja, dat mag. Graag ontvangen wij van u de NAW-gegevens, het e-mailadres en de functie van uw plaatsvervanger. E-mail deze naar opleidingen@sdu.nl onder vermelding van de naam van het event.
 
Moet ik de registratiebevestiging meenemen op de dag zelf?
U hoeft uw registratiebevestiging niet geprint mee te nemen. U kunt deze ook op een mobiel apparaat tonen bij binnenkomst, wanneer gevraagd.
 
Ik heb een vraag over de factuur, met wie kan ik contact opnemen?
Je kunt contact opnemen met onze deelnemersadministratie via opleidingen@sdu.nl

Ik wil graag een adreswijziging doorgeven, hoe doe ik dat?
U kunt dit doorgeven via naw@sdu.nl.
 
Hoe laat ik mijzelf verwijderen uit uw database?
Je kunt dit doorgeven via naw@sdu.nl.

Workshops (indien van toepassing)

Wanneer worden de workshops bekend gemaakt?
De workshops die bekend zijn staan op de website. Wij informeren u per e-mail op het moment dat u een keuze kunt maken voor de workshops.
 
Moet ik me vooraf inschrijven voor de workshops?
Ja, het is verplicht om vooraf een keuze te maken voor de workshops. Sommige workshops hebben een beperkte capaciteit in verband met de werkvorm van de workshop. Heeft u een specifieke voorkeur voor een workshop, maak dan snel een keuze. 

Voorzieningen

Ik ben allergisch voor ….. Aan wie kan ik dit doorgeven?
Heeft u dieetwensen waar wij rekening mee moeten houden? Geef dit bij voorkeur uiterlijk 2 weken vóór aanvang van het event door via opleidingen@sdu.nl.
 
Foto & video
Op onze events kan er gefotografeerd en gefilmd worden. Wij gebruiken deze beelden voor een terugblik van het event en ter promotie van volgende events. Wilt u niet op de foto of video komen, loop dan langs bij onze informatiebalie.

Presentaties & evaluatie

Worden de presentaties van de sprekers achteraf beschikbaar gesteld?
Ja, na het event ontvangt u een e-mail met daarin een link naar de evaluatie en naar de presentaties. Niet iedere spreker stelt zijn of haar presentatie beschikbaar. Wij publiceren alleen de presentaties die beschikbaar zijn gesteld.

Ook sturen wij u een evaluatie toe. Wij hechten veel waarde aan uw mening hoe u de dag heeft ervaren, van sprekers tot locatie. Deze evaluatie gebruiken wij om de events die wij nog gaan organiseren te verbeteren.
 
Andere vraag
Heeft u een algemene vraag of staat het antwoord er niet tussen, neem dan contact op met onze afdeling registratie via opleidingen@sdu.nl.

Volg ons op social media