BOA Webinar Weken

BOA Webinar Weken

Drie weken lang webinars speciaal voor jou!

Per dag één webinar dat je live volgt van 11.00 tot 12.00 uur of volgen op een moment dat het je beter uitkomt. Niet met vierkante oogjes achter de computer of urenlang luisteren. Wel veel nieuwe informatie en kennis tot je nemen op een praktische en laagdrempelige manier.

Nou dat dus!

BOA Webinar Weken - 14 juni t/m 2 juli
Van half juni tot en met 2 juli kun je, tussen 11.00 tot 12.00 uur, maar liefst negen verschillende webinars volgen! Samen met onze partners hebben we een schitterende webinarreeks ontwikkeld met de volgende onderwerpen:
 • Identiteitsvaststelling binnen de handhaving - 14 juni
 • Het succes van de bodycam - 15 juni
 • Doorverwijzen naar Halt - 16 juni
 • De wereld van ondermijning - 23 juni
 • Ook na Corona de groei van de handhaving vasthouden - 25 juni
 • (Toe)zicht op horeca niet nodig in tijden van Corona?!*- 28 juni
 • De juiste kennis op straat - 30 juni
 • Verkeershandhavingspilot Utrecht - 1 juli 2021
 • Taken en arbeidsomstandigheden van BOA's & samenwerking met politie - 2 juli
Volgen van één, meerdere of alle webinars
Je kunt je inschrijven per webinar (één of meerdere) of je aanmelden voor alle webinars, hierbij geldt:
 • Schrijf je in voor één of meer losse webinars en betaal € 35,- per webinar per persoon
 • Schrijft je in voor de hele webinarreeks voor slechts € 145,- per persoon. Hiermee heb je maar liefst € 135,- korting.
Kun je een keer niet live mee kijken? Geen probleem, volg dan het webinar op een later moment dat je wel uitkomt (kan tot een maand nadat het webinar heeft plaatsgevonden).

* Het webinar ‘(Toe)zicht op horeca kan alleen live gevolgd worden (28 juni) en kan dus niet achteraf bekeken worden.


Profiteer van groepskorting!
Wil je met meerdere collega’s of je team de webinars volgen? Dan schrijf je je met korting in*. Je betaalt voor de hele webinarreeks, bij 3 personen of meer, slechts € 115,- per persoon.

*De groepskorting geldt alleen voor inschrijvingen op de hele webinarreeks.

Neem hiervoor contact op met onze collega's via opleidingen@sdu.nl

Winactie BOA Webinar Weken

Speciaal voor de BOA Webinar Weken hebben onze partners mooie prijzen beschikbaar gesteld. Iedereen die deelneemt aan één of meer van onze webinars kan kans maken op deze prijzen. 

Wat denk je bijvoorbeeld van een Masterclass voor jou en je teamleden? Of een jaar lang toegang tot een kennismodule naar keuze?

Bekijk hier de actie en de prijzen >>

Reacties op onze BOA bijeenkomsten

“De dag van de Boa heb je nodig om up to date te blijven m.b.t de snelle ontwikkelingen en ter versterking van de professionaliteit!” - Adviseur / ondersteuner, Nationaal BOA Platform

“Ik vond de 14e Dag van de BOA een leerzame dag, waarbij het netwerken en informatie tot je nemen goed gecombineerd kon worden” - Ronald Thierman | BOA, Gemeente Delft

“Een goed georganiseerd evenement met een mooi aanbod van leveranciers, voldoende gelegenheid tot netwerken, boeiende sprekers en goede workshops.”- Kees van Kleef | Teamleider Handhaving, Gemeente Leidschendam-Voorburg

Volg ons op social media

Al jaren kunt u de Dag van de BOA volgen via onze Facebookpagina, maar sinds kort hebben we ook een instagram-account. Blijf op de hoogte van het programma, onze partners en beursvloer, maar ook van het team achter de Dag van de BOA.

Wij hopen u online terug zien!