15e Dag van de BOA

Direct inschrijven
 • Datum
  8 juni 2020
 • Locatie
  De Reehorst

Een jubileumeditie

Op maandag 8 juni organiseert Sdu de feestelijke 15e editie van de Dag van de BOA. Een dag speciaal door en voor BOA's, teamleiders en toezichthouders. Kortom de dag die u niet mag missen!


Samenwerken met politie & gedrag als oplossing
Samenwerking met politie is een onderwerp dat natuurlijk niet mag missen op deze dag. Hoor hoe Marc Wesselius, Direct Toezichthouder BOA's & Hoofdinspecteur van Politie Eenheid Rotterdam, in de praktijk hieraan vormgeeft.

Daarnaast geeft Patrick van Veen, gedragsbioloog, u op een unieke en inspirerende wijze aan waarom aandacht voor gedrag zo belangrijk is in uw werk. En wat u hierbij kunt leren van apen!


Workshops en interactieve sessies 
Maak uw keuze uit ons gevarieerde aanbod aan workshops en interactieve sessies op het gebied van onder andere:

 • Verwerken van persoons- en politiegegevens
 • Inzet van social media door handhaving
 • Wijkgericht werken 2.0
 • Ontdekkingsreis in dumpingen en vervolging wilde dieren
 • Cameratoezicht bij afvalinzamelpunten

Beursvloer met laatste trends en ontwikkelingen voor handhavers
Ook deze editie bieden we weer een mooie beursvloer waar onze partners u graag meer laten zien en vertellen over hun producten, diensten en ervaringen. Laat u verrassen met al het leuks dat we voor u in petto hebben om ons jubileum te vieren. 


Verschillende inschrijfmogelijkheden
De inschrijving is geopend en we hopen dat we u (ook) dit jaar mogen verwelkomen. Inschrijven kan via de knop bovenaan deze pagina. Bekijk op hier alle tarieven.

Wilt u 5 personen of meer tegelijk inschrijven (vanuit één organisatie)? Neemt u dan contact op met opleidingen@sdu.nl, zodat wij u kunnen helpen uw inschrijving zo soepel mogelijk te laten verlopen.  

Wij gaan van 8 juni a.s. een feestje maken. Viert u dit feestje met ons mee?

Volg ons op social media

Al jaren kunt u de Dag van de BOA volgen via onze Facebookpagina, maar sinds kort hebben we ook een instagram-account. Blijf op de hoogte van het programma, onze partners en beursvloer, maar ook van het team achter de Dag van de BOA.

Wij hopen u online terug zien!

De 15e Dag van de Boa

Ervaringen 14e Dag van de BOA

“De dag van de BOA is een waardevol evenement voor de BOA en werkgevers. Zo blijft de BOA up to date van de marktontwikkelingen en de markt aangehaakt bij de doelgroep. Het enthousiasme en drive voor dit vak is bij de bezoekers te merken op deze dag” - Managing Partner, iCertified

“De dag van de Boa heb je nodig om up to date te blijven m.b.t de snelle ontwikkelingen en ter versterking van de professionaliteit!” - Adviseur / ondersteuner, Nationaal BOA Platform

“Ik vond de 14e Dag van de BOA een leerzame dag, waarbij het netwerken en informatie tot je nemen goed gecombineerd kon worden” - Ronald Thierman | BOA, Gemeente Delft

“Een goed georganiseerd evenement met een mooi aanbod van leveranciers, voldoende gelegenheid tot netwerken, boeiende sprekers en goede workshops.”- Kees van Kleef | Teamleider Handhaving, Gemeente Leidschendam-Voorburg

Wellicht ook interessant voor u

BOA Masterclass - Ondermijning

Als BOA/toezichthouder speelt u een belangrijke rol in de strijd tegen ondermijning. Burgemeester Gerritsen van Almelo riep BOA’s op “om te letten op signalen, zoals loodsen vol beveiligingscamera’s en winkels en zonnestudio’s waar nooit een klant komt. Dat duidt op criminaliteit met de kenmerken van ondermijning.”

Tijdens deze Masterclass geven Rens de Ron en Paul Bijleveld u in een ochtend inzicht om indicatoren voor ondermijning sneller te kunnen herkennen en hoe deze te rapporteren en informatie te delen.