15e Dag van de BOA

Direct inschrijven
  • Data
    7 dec 2020

Dag van de BOA gaat online!

Als geen ander weet u wat de impact is van de coronacrisis op het dagelijks leven. Het is ook vanwege de Coronamaatregelen dat we dit jaar de Dag van de BOA online organiseren. Zo is het voor u niet alleen een leerzame en informatieve dag, maar ook nog eens een veilige.

Coronawet en de (handhavings)praktijk
Als handhaver staat u in deze coronacrisis in de frontlinie en als geen ander heeft u te maken met de coronamaatregelen.  De maatregelen volgen elkaar snel op, des te belangrijker is het dat u goed op de hoogte blijft van wat wel en wat niet mag.

Noodrecht-specialist Adriaan Wierenga geeft u op heel praktische wijze inzicht in de gevolgen van de maatregelen voor de handhavingspraktijk. Wat wordt er nu precies verboden en wat niet (meer)? Wanneer we terugkijken op de afgelopen maanden, kunnen we dan al iets leren van uitspraken van rechters?

Informatie en interactief
Ook al gaat de Dag van de BOA online, het blijft een interactieve en informatieve dag. Denkt u bijvoorbeeld aan:
  • Een interview met Marc Wesselius, Direct Toezichthouder BOA’s Politie Eenheid Rotterdam
  • Korte interviews  en vlogjes van en met BOA’s
  • Vijf interactieve sessies die u allemaal volgt (u hoeft dus geen keuze te maken)
Op dit moment werken we met onze partners hard aan het samenstellen van de sessies. Deze zullen we de komende weken bekendmaken.

Kijkt u live mee of in uw eigen tijd?
De hele dag wordt maandag 7 december a.s. live uitgezonden vanuit een studio. U heeft de mogelijkheid om de dag live mee te kijken. Mocht het u beter uit komen om het hele of een deel van het programma op een ander moment te kijken, dan kan dat ook. Na afloop van de live uitzending wordt het programma in delen aan u beschikbaar gesteld.

Een veilige Dag van de BOA
Ook tijdens deze online editie, maken we van de Dag van de BOA een mooie en vooral veilige 15e editie. Deze dag mag u als BOA, teamleider, toezichthouder, docent/coördinator bij een onderwijsinstelling of collega van de Politie niet missen! Tientallen vakgenoten schreven zich al in. Bent u er ook bij?

Heeft u een vraag over uw inschrijving of het online deelnemen? Neem dan contact op via opleidingen@sdu.nl. Onze collega’s staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden.

Rogier Elshout gaat langs bij Marc Wesselius

Ervaringen 14e Dag van de BOA

“De dag van de BOA is een waardevol evenement voor de BOA en werkgevers. Zo blijft de BOA up to date van de marktontwikkelingen en de markt aangehaakt bij de doelgroep. Het enthousiasme en drive voor dit vak is bij de bezoekers te merken op deze dag” - Managing Partner, iCertified

“De dag van de Boa heb je nodig om up to date te blijven m.b.t de snelle ontwikkelingen en ter versterking van de professionaliteit!” - Adviseur / ondersteuner, Nationaal BOA Platform

“Ik vond de 14e Dag van de BOA een leerzame dag, waarbij het netwerken en informatie tot je nemen goed gecombineerd kon worden” - Ronald Thierman | BOA, Gemeente Delft

“Een goed georganiseerd evenement met een mooi aanbod van leveranciers, voldoende gelegenheid tot netwerken, boeiende sprekers en goede workshops.”- Kees van Kleef | Teamleider Handhaving, Gemeente Leidschendam-Voorburg

Welke organisaties schreven zich al in?

Zie in dit overzicht vanuit welke organisaties u vertegenwoordigers zult ontmoeten deze dag.

Volg ons op social media

Al jaren kunt u de Dag van de BOA volgen via onze Facebookpagina, maar sinds kort hebben we ook een instagram-account. Blijf op de hoogte van het programma, onze partners en beursvloer, maar ook van het team achter de Dag van de BOA.

Wij hopen u online terug zien!