EE Devices is een innovatief bedrijf dat wordt gekenmerkt door haar jarenlange ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van hoogwaardige Bodycam Concepten voor de gemeentelijke handhavers, de Nederlandse politie en andere opsporingsbevoegde instanties rond het segment openbare orde en veiligheid. Of het nu standalone, on-premise, cloud of SaaS oplossingen betreft; u kunt op ons vertrouwen.

Ontzorgen, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn dan ook de kernwoorden bij EE Devices. Wij begrijpen het belang en de noodzaak van continue inzetbaarheid van de apparatuur. Door dit zorgvuldig en consequent na te streven onderscheidt EE Devices zich in de markt.

Een permanent operationeel proces is van essentieel belang voor onze klanten, en daarom heeft EE Devices alleen “State of the Art” producten in huis van toonaangevende leveranciers op de wereldmarkt. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bodycams zullen we dan ook graag presenteren op de Dag van de BOA.

Naast bodycams zijn wij in Nederland de marktleider op het gebied van laserguns voor snelheidshandhaving, drugsspeekseltesters en alcohol test apparatuur voor de Nederlandse politie.

Wij voeren onder andere de merken Reveal Media, Intoximeters, Securetec en Lasertechnology.

Bekijk hier onze website >>

Volg dagvandeboa.nl op social media