Partners-14e

Bent u ook geïnteresserd om partner te worden van de 14e Dag van de BOA? Neem dan contact op met:

Mick Leonhardt
Accountmanager sales
e-mail: m.leonhardt@sdu.nl 
telefoon: +31 (0)70 378 0732


 

      

BySpy De ervaren specialist in mobiele handhaving

Het bedrijf is ontstaan uit het moederbedrijf De Kooi, opgericht in 1979. De ervaring hieruit ontstaan draagt de organisatie met zich.

Anno 2015 maker meer dan 50 organisaties, gemeenten, beveiligingsbedrijven ed. gebruik van BySpy

Hoge klanttevredenheid als bedrijfsstrategie. Mond op mond reclame is voor ons essentieel. Veelzijdig en flexibel handhaven met o.a. Mulderfeiten, Drank & Horeca, Waterfeiten, Fiscaal parkeren, BM feiten, Bel parkeren. Real-time beleidsgerichte backoffice, Grafieken, Statistieken, Kaarten, importeren, exporteren etc. Dit alles met maximale beveiliging.

     
  Pebetex heeft een compleet pakket kleding voor de operationele stijl. Een kledinglijn waarin uitstraling van gezag gecombineerd is met een hoog draagcomfort. Naast het kledingpakket operationele stijl, kunt u bij Pebetex uiteraard ook terecht voor stijlvolle kleding in de representatieve stijl. Het kledingpakket heeft een zeer ruime keuze aan aanverwante artikelen en toebehoren voor de BOA. Service staat hoog in het vaandel bij Pebetex, door middel van persoonlijke passessies bij U op locatie, worden Uw werknemers altijd van de juiste maten voorzien.
     

 

Veelzijdig digitaal handhaven met CityControl

CityControl is dé oplossing voor digitale handhaving van het gemeentelijk beleid. Een draagbare handcomputer of smartphone ondersteunt BOA’s bij het handhaven in de openbare ruimte. Het CityControl Backoffice systeem is een krachtige managementtool en maakt de bijhorende administratie niet meer dan een kleinigheid. CityControl:

  • Is een compleet digitaal naslagwerk
  • Heeft een volledige integratie met vergunningensystemen, waaronder CityPermit van Sigmax
  • Is voorbereid op de toekomst en uit te breiden met thema’s passen bij actuele regelgeving van uw gemeente zoals informatie- en opdrachtgestuurd handhaven, fietshandhaving en de Drank- en Horecawet
     
 

NIEUW ANDERS BETER
Boa opleidingen in een nieuw jasje! 

Segment Opleidingen is al meer dan 20 jaar dé adviseur en opleider voor de overheid. De nadruk ligt bij onze boa-trainingen op het zorgen voor regie op het eigen veiligheidsgevoel, mentale weerbaarheid en duurzame veerkracht. Daarbij is de lokale context altijd het uitgangspunt. Meer informatie? Kijk op onze boAcademie https://segment.nl/academies/2/boacademie

     
 

NIVOO is een opleidingsinstituut dat zich al jarenlang met name richt op de vakgebieden Handhaving, Verkeer en Veiligheid. Binnen Handhaving ligt de focus met name op praktijkgerichte cursussen, gegeven door topdocenten. Daarbij zijn de Opleiding BOA Basisbekwaamheid en de Permanente Her- en Bijscholing van belang. Maar ook onderwerpen zoals Bestuursrechtelijk handhaven, Verkeersregelaar, Omgaan met Jeugd etc zijn actueel.

Ons lesmateriaal wordt in eigen beheer vervaardigd. We nemen materiaal mee zodat u een blik kunt werpen op onze manier van werken. Daarnaast is er ook actueel foldermateriaal aanwezig met daarop de startmomenten van onze opleidingen. We kunnen een vrijblijvend voorstel maken per persoon, maar ook voor een heel team.

     
   
     
 

Welkom bij Mo-Tech Industries BV

Al jaren uw specialist in uniformkleding voor met name Gemeenten, Politie en Defensie.

Wij leveren alles tussen schoen en helm en dus ook het BOA-UNIFORM

NIEUW: de Metz Moover Electrische step met E-Bike goedkeuring!

Breng een bezoek aan onze stand en laat u verrassen.

Mo-Tech is tevens producent en onderhoudspartner van vrijwel alle patrouillefietsen van Politie Nederland en Defensie. Bekijk onze fietsen op de stand.

     
 
De iCertified app is een educatieve en operationele app die jou als BOA professional 24/7 ondersteunt. De app zorgt dat jij in de praktijk binnen een handbereik wetgeving en processen kunt raadplegen voor de juiste (af)handeling. 
 
Studeer eenvoudig op het juiste moment wanneer het jou uitkomt, en daag als competitie je klasgenoten, collega’s en branchegenoten uit in vele Quizzen.
 
De app faciliteert eveneens de onderlinge communicatie en verbinding tussen de werkgever, opleiders en BOA’s in de operatie.
 
De app is toepasbaar voor:
  • Organisaties
  • Opleiders
  • Individuele BOA
     
 

Voor grote toezichthoudende diensten biedt Groenendijk Bedrijfskleding de mogelijkheid om een geheel eigen kledinglijn te ontwerpen. Maar ook met de producten uit het standaard assortiment geniet u nog steeds van alle voordelen die bestellen Groenendijk u biedt.

Een logo of een bedrijfsnaam op uw BOA / Handhaving bedrijfskleding? Geen probleem: Wij zorgen altijd voor een buitengewoon goed resultaat.

     
   
     
 
MMB-ALL, toonaangevend in handhaving van veiligheid en leefbaarheid
 
Op zoek naar expertise en ervaring voor de handhaving van veiligheid en leefbaarheid van uw gemeente? MB-ALL is dé partner van gemeenten en omgevingsdiensten bij het ontwikkelen en in stand houden van een veilige leefomgeving. Als expert in toezicht, juridische dienstverlening en beleidsontwikkeling zijn onze oplossingen nét even beter. Zo werken we samen met u aan tevredenheid en vertrouwen onder uw inwoners.
MB-ALL handhaaft sinds het begin van deze eeuw. Met meer dan 130 gemeenten en omgevingsdiensten als solide basis zijn wij uitgegroeid tot marktleider en kennisleider op het gebied van handhaving van veiligheid en leefbaarheid in Nederland.
     
 
Dutch Company Style B.V. is een specialist op gebied van uniformkleding, CE gekeurde kogel/steekwerende vesten en uniformschoenen. We zijn vooral gefocust op de wensen van de klant. Door samenwerking met een aantal grote producenten op dit gebied, zijn bijna alle wensen in te vullen. Ons assortiment bestaat uit alleen maar topkwaliteit producten waar iedereen zich prettig in voelt. We maken tevens gebruik van een professioneel pas-team op locatie. Hier is ook altijd iemand van het confectie atelier bij aanwezig voor het vermaken van de kleding indien nodig. De BOA kan bij ons terecht voor een complete uitrusting om comfortabel en beschermd te kunnen werken. Wij ontmoeten u graag op de dag van de BOA!