Ons aanbod voor BOA's

Online cursus Coronawet

Coronamaatregelen in een nieuw juridisch jasje

Datum 14 december 2020

Gratis Whitepaper | Burenruzies - gekmakende buren, van gezeur tot terreur

Beter een goede buur dan een verre vriend. Helaas is dit spreekwoord niet altijd terug te vinden in het dagelijks leven. De meeste mensen kennen het probleem wel: de buur heeft een hond die ’s nachts blaft, is altijd maar aan het klussen, neemt het beste parkeerplekje in beslag zonder rekening te houden met anderen, heeft een hoge boom die zonlicht wegneemt en ga zo maar door.

In deze whitepaper leest u wat zoal de oorzaken zijn, waar
verantwoordelijkheden liggen, wat de oplossingsrichtingen zijn, wanneer de rol van handhaving in zicht komt en waar de mogelijkheden stoppen.

Online kennisbank voor de BOA

Op zoek naar gevalideerde vakinformatie om sneller domein 1 casussen voor uw gemeente op te lossen? Neem dan eens een kijkje op VIND Handhaving. Deze kennisbank biedt gevalideerde vakinformatie, bijvoorbeeld op het gebied van toezicht, handhaving, bevoegdheden en lokaal veiligheidsbeleid. Onze auteurs delen regelmatig relevante informatie. Wilt u als BOA meer weten over handhaving? Raadpleeg dan eens een van onze kennisdocumenten. Of blijf met onze redactionele nieuwsbrief op de hoogte van het belangrijkste nieuws en jurisprudentie.

Volg ons op social media