BOA Webinar: Doorverwijzen naar Halt

Woensdag 16 juni | 11.00 - 12.00 uur

Halt biedt jongeren een tweede kans, waardoor ze kunnen en mogen leren van gemaakte fouten zonder dat daar grote gevolgen aan zitten. Vanuit de doorverwijzingen van politie, boa’s en leerplichtambtenaren spreken de medewerkers van Halt jaarlijks 16.000 jongeren. Naast politie en leerplichtambtenaren mogen ook boa’s doorverwijzen naar Halt. Illegaal vuurwerk, alcoholgebruik of het overtreden van de coronaregels zijn feiten waarvoor  boa’s naar Halt kunnen verwijzen. Daarnaast bestaat nog de mogelijkheid om vanuit een projectmatige aanpak om boa’s aan te wijzen. Halt ondersteunt en begeleid gemeenten desgewenst in deze projectmatige aanpak van A tot Z. 

Tijdens dit webinar hoor je hoe je boa’s kunt laten verwijzen naar Halt, hoe die projectmatige aanpak ingezet kan worden, en wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden ondersteunt hoe de samenwerking tussen boa’s en Halt meer en meer vorm krijgt en wat de resultaten ervan zijn.

De docent
  • Esther Schroeten | relatiemanager zuid Nederland, landelijke portefeuillehouder boa’s

Inschrijven
Via de knop hieronder kun je je los inschrijven voor dit webinar. Wil je je inschrijven voor de hele reeks, gebruik dan de groene knop bovenaan deze pagina.

Volg ons op social media