BOA Webinar: Het succes van de Bodycam

Dinsdag 15 juni van 11.00 tot 12.00 uur

Vele gemeenten zijn inmiddels bekend met het inzetten van bodycams. EE Devices is een relatief nieuwe en zeer succesvolle speler op de markt van bodycams. Onze bodycams van het merk Reveal, met het kenmerkende display aan de voorkant, zijn zeer efficiënt gebleken wanneer het gaat om “de-escalatie”.

Niet voor niets kiezen de handhavers na een korte praktijktest vaak voor de complete bodycam oplossing van EE Devices. Gemeenten zoals Haarlem - Zandvoort, Apeldoorn, Capelle ad IJssel, Nieuwegein, Dordrecht, Zevenaar, 1Stroom, Nuenen, Geldrop-Mierlo, Son en Breugel en nog vele anderen waren, na een korte pilot met onze bodycam en de bekroonde backoffice software, snel overtuigd.

Tijdens dit webinar laten Rob Jansen en Jan Keuvelaar zien waarom juist deze camera het meeste de-escalerende effect geeft, hoe deze camera’s zich onderscheiden van andere camera’s in de markt, hoe eenvoudig het systeem werkt, hoe gebruikersvriendelijk de software is, hoe en waar de opnamen worden opgeslagen, en uiteraard hoe de privacy (de AVG) volledig wordt gewaarborgd.

De docenten
  • Rob Janden en Jan Keuvelaar | eigenaren en oprichters van EE Devices
Inschrijven
Via de knop hieronder kun je je los inschrijven voor dit webinar. Wil je je inschrijven voor de hele reeks, gebruik dan de groene knop bovenaan deze pagina.

Dit webinar wordt u aangeboden door

Volg ons op social media